Main menu

App voor kleuranalyse

Kleuranalyses doen met zelfvertrouwen

Heb je een training, cursus of opleiding gevolgd voor kleuranalyse, maar blijf je toch steeds twijfelen aan jezelf? Mis je een handige structuur die je helpt op het juiste type uit te komen?

Gebruik dan de nieuwe Kleuranalyse app.

En laat je vloeiend door het analyse proces leiden, terwijl je met je klant bezig bent.


“Dit is heel handig, de app zorgt dat ik logische vervolgstappen neem. Daardoor voel ik me veel zekerder.”


Kleuranalyse vereenvoudigdapp voor kleuranalyse helpt je tijdens het werken met je klant

Niet langer in je hoofd het proces bewaken, want dat kan nog best ingewikkeld zijn.

Stel je voor: Na het invoeren van een paar gegevens geeft de app je eenvoudige aanwijzingen hoe je verder kunt gaan. Bijvoorbeeld welke types je op dat moment het best met elkaar kunt vergelijken. De app helpt je soepel en professioneel op het beste seizoen uit te komen.

Een vaste structuur geeft zekerheid

De app is gemaakt voor gebruik met een 10-seizoenen systeem, zoals dat van Color Circus.

Het gebruik van deze app is ook handig voor MBO studenten, die op het ROC het keuzevak Imagostyling volgen. Zij kunnen veel steun ervaren door deze app te gebruiken, en zo kleuranalyse sneller onder de knie krijgen.

Image Masters labelKwaliteitslabel

De Kleuranalyse app draagt het Image Masters Label. Dit Label staat voor grondigheid, diepgang, en Inzicht in opleidingen en werkmaterialen.

De app is ontwikkeld door Riet de Vlieger en Ellen Leicher, ervaren trainers van Opleidingen Kleur, Stijl en Imago. In de kleurtrainingen zagen ze mensen worstelen met het vinden van een goede structuur voor hun analyses. Het gebruik van deze app geeft studenten al tijdens hun opleiding een steuntje in de rug, zodat ze zich beter kunnen focussen op het analyseren zelf. Het gevolg: met meer gemak betere analyses, in minder tijd, vanaf het begin.

Laagdrempelig

Een abonnement van een jaar op deze app, voor ongelimiteerd gebruik kost € 35,00 inclusief 21% btw. Na een jaar wordt het abonnement automatisch verlengd. Opzeggen doe je eenvoudig door een e-mail te sturen. De opzegtermijn is 1 maand.


“Dit had ik tijdens mijn opleiding willen hebben. Dan zou ik me sneller zeker hebben gevoeld.”


Tob niet langer. Voor € 35,00 per jaar geef je jezelf een professionele tool, die je 24 uur per dag kunt gebruiken via je telefoon, tablet of computer.

Contactinformatie

Image Masters
Doornenburg 58
2402 KE Alphen aan den Rijn
T +31 (0)172 41 65 96
E info@imagemasters.nl

KvK Rijnland 28065934
BTW NL 001247079 B38
IBAN NL62 INGB 0006 1836 24
 
 
Image masters Twitter Image masters Linkedin Image masters facebook Image masters RSS-feed