Main menu

Over Image Masters

training in image en presentatie

Image Masters is een trainingsplatform voor Imago en Soft Skills ontwikkeling

Het aanbod kan wisselen. De trainingen worden verzorgd door experts uit het specifieke vakgebied. Mag ik de trainers aan je voorstellen?

  • Riet de Vlieger
  • Marieke Schapers
  • Lilian Bustamante
  • Partnership

Riet de Vlieger verzorgt de Vaktrainingen Image Consulting
en is trainer in de training Presenteren = Inspireren.

 

Riet is Image Consultant sinds 1999. Na een loopbaan als logopedist heeft zij zich intens verdiept in image, personal branding en andere vormen van communicatie. Om de (internationale) standaarden te volgen, en studenten optimaal te kunnen bijstaan in hun ontwikkeling volgt zij regelmatig trainingen in binnen– en buitenland.

Lees ervaringen van Image Companion op Springest

Riet is sinds 2007 de enige door AICI erkende Certified Image Professional in Nederland. Riet heeft van 2017 – 2019 als nevenfunctie een rol vervuld als AICI International President

Elegant, garderobemanagement voor vrouwen

 

Ze is auteur van  “ELEGANT, garderobemanagement voor vrouwen“, waarin zij beschrijft hoe je je als vrouw met ambitie profileert. Je garderobe is een onderschat instrument waarmee je je zichtbaarheid en succes kunt beïnvloeden zonder harder te werken.

 

 

 

ImagoBasics®In 2017 schreef zij de methode ImagoBasics® voor het MBO keuzedeel Imagestyling. Deze methode is uitgegeven in een lesboek voor de opleidingen haarmode en schoonheidsverzorging en verkrijgbaar voor scholen, al dan niet in combinatie met vaardigheidstrainingen voor docenten en materialen voor docent en student.

Daarnaast is er een webapp voor het werken met het systeem met 10 kleurgroepen. Lees verder >

 

Marieke SchapersMarieke is trainer in de training Presenteren = Inspireren.

Marieke werkte meer dan 20 jaar in de financiële dienstverlening, als directeur en adviseur. Gesprekken voeren met klanten, collega’s en zakelijke relaties, het deelnemen aan en leiden van vergaderingen en presenteren, waren het belangrijkste deel van haar werk.

“Om overtuigend te zijn en impact te hebben – je boodschap, (non-verbale) presentatie en je stijl en imago allemaal moeten kloppen. Pas dan wordt je gezien en gehoord!”, aldus Marieke.

Toch gaat vaak 80% van onze voorbereiding uit naar de boodschap. Dat is zonde! Wist je dat we in de eerste en laatste minuut van een gesprek of presentatie de meeste impact maken? De manier waarop je staat, je handgebaren, je stem, je kleding en uitstraling. Alles doet mee en bepaalt hoe het publiek/je collega’s naar je kijken en op je reageren.

Je daarvan bewust zijn, zorgt dat je je presentatie en visuele communicatie in lijn kunt brengen met je persoonlijke doelen. Daarbij is het belangrijk dat jij vooral jezelf blijft! Dan klopt alles en ben je ‘Insync’.

Lilian Bustamante AICI CIM

Lilian Bustamante, AICI CIM verzorgt de Train-the-Trainer Teambuilding in mei 2020.

Zij is een van de ongeveer 20 Certified Image Masters ter wereld. Zij woont en werkt in Chili als Image Consultant en Soft Skills trainer. Zij is op dit moment AICI Bestuurslid als Vice President Human Resources. Zij is gekozen als AICI President-Elect voor het komende jaar.

Een geweldige trainer, die iets nieuws komt brengen voor Image Consultants in Europa.

 

IITTI – Insitute of Image Training and Testing International
IITTI Soft Skills Standards

Test je kennis en inzicht op het gebied van Internationale

dresscodes, zakelijke omgangsvormen en image:

met de gratis zelftest:  IITTI self-testing tool

Contactinformatie

Image Masters
Doornenburg 58
2402 KE Alphen aan den Rijn
T +31 (0)172 41 65 96
E info@imagemasters.nl

KvK Rijnland 28065934
BTW NL 001247079 B38
IBAN NL62 INGB 0006 1836 24
 
 
Image masters Twitter Image masters Linkedin Image masters facebook Image masters RSS-feed