Main menu

Upgrade je online uitstraling

In deze tijd waarin heel veel mensen thuis werken en online vergaderen, krijg ik steeds vaker vragen over hoe je je op het beeldscherm goed kunt presenteren. Professioneel maar ook leuk en aantrekkelijk… Waar je zoal op zou moeten letten.

Niet iedereen is al een ervaren Zoom gebruiker. En sommige mensen huiveren al bij de gedachte. Misschien hoor jij bij die groep. En kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om de stap te zetten. De vraag is niet òf je online mensen zult gaan ontmoeten en spreken, het gaat eerder om wanneer…

Lijstjes met tips
Op internet staan diverse lijstjes met tips, maar die blijven oppervlakkig en beperkt. Dat je ook je onderlichaam moet kleden en moet zorgen voor een opgeruimde achtergrond, weten we nu allemaal wel. Maar er is veel meer dat ertoe doet.

In de jaren dat ik bestuurslid was van AICI, merkte ik hoezeer het van belang is om alles onder controle te hebben bij online meetings: je haar, make-up, kleding, koffie bij de hand, stukken gelezen en geopend op je beeldscherm, noem maar op.

Intussen heb ik aardig wat ervaring met online presentatie, webinars en vergaderingen als deelnemer, host en spreker.

Online vergaderen en presenteren vraagt een andere voorbereiding. En als je zelf een webinar of online meeting leidt, komt er nog meer bij kijken. Want als je de randvoorwaarden niet goed voor elkaar hebt, verstoor je je zelf-presentatie, waardoor anderen zijn afgeleid. En als ze afgeleid zijn, kunnen ze niet horen wat jij zegt.

Mijn kennis delen
Omdat zoveel mensen in deze tijd online met elkaar spreken, bedacht ik dat ik mijn kennis ervaring zou kunnen delen, vooral over die aspecten die eenvoudig zijn in te stellen.

Ik heb een gids geschreven met 7 tips voor je online uitstraling, die je direct kunt gebruiken. Ik stel hem je gratis ter beschikking.

Je kunt jouw exemplaar hieronder downloaden:

7 tips voor je online uitstralingIk ben benieuwd wat je ervan vindt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactinformatie

Image Masters
Doornenburg 58
2402 KE Alphen aan den Rijn
T +31 (0)172 41 65 96
E info@imagemasters.nl

KvK Rijnland 28065934
BTW NL 001247079 B38
IBAN NL62 INGB 0006 1836 24
 
 
Image masters Twitter Image masters Linkedin Image masters facebook Image masters RSS-feed